Top

20K GIVEAWAY

Oh wauw... 20.000 likes op Facebook, jeetje 😳

Toen ik in januari 2016 begon had ik echt niet verwacht dat Raamtekening zo groot zou worden, wat een immens compliment. Dankjewel alle enthousiaste tekenaars, commenters op Facebook en leden van de FB groep!


 Natuurlijk moet dit GROOTS gevierd worden! 
 Dus daarom een GAVE giveaway 


H O E   D O E   J E   M E E ?
Plaats op één van de social media je foto van een eigengemaakte raamtekening en tag @raamtekening en #20KrmtGIVEAWAY, dit kan in de vorm van daadwerkelijk in de foto taggen of in een comment/tweet. Je kunt alle accounts vinden op 'raamtekening': Instagram of Facebook. Zit je niet online? Dan kun je ook de foto per email sturen naar info@raamtekening.nl

W A T   K U N   J E   W I N N E N ?
Een jaar lang gratis raamtekeningen! Je ontvangt 12 kortingscodes* die je elke maand een keer kan gebruiken. Koop in maart een leuke lente raamtekening, in juli is er misschien iemand jarig? En in december natuurlijk een leuk ontwerp voor de feestdagen.R E G E L S
– Één deelname per persoon
– Het hoeft niet per se een ontwerp van de shop te zijn, maar als wel: doet deze meteen mee met de reguliere maandelijkse giveaway en maak je ook nog kans op 1 gratis raamtekening.
– Je moet FB of IG liken.
– Als je meedoet geef je toestemming** om de foto's op social media en op de website ter promotie gedeeld met credit (bijv: foto door Tirza H)
– Foto's hoeven niet per se met een camera gemaakt te worden, telefoon foto's zijn ook prima.
– De giveaway loopt tot 12 november 2017 - 12.00

Succes en natuurlijk veel (raam)tekenplezier!
Groetjes, Anke

Raamtekening foto's door: Nicole v W, Wendy V en Ingrid G.


Kortingscodes zijn alleen te gebruiken bij raamtekening-ontwerpen van ankepanke.
** Staat je kleine op de foto, heb je liever niet dat de foto wordt gedeeld maar wil toch mee doen? Stuur je foto dan per email en zet dat erbij, dan maak ik natuurlijk een uitzondering.