Top

Algemene voorwaarden

Raamtekening.nl (onderdeel van ankepanke.nl), gevestigd te Heerlen 
Versie geldig vanaf 21-12-2015

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van Raamtekening.nl. Door het plaatsen van een bestelling geef je te kennen dat je hier akkoord mee gaat. Raamtekening.nl garandeert dat de producten voldoen aan de vermelde specificaties.

D O W N L O A D S
Bij aankoop van een ontwerp, kun je deze 3 maal downloaden maar zo vaak printen als je wil. De printables zijn voor persoonlijk gebruik. Je mag het dus niet doorverkopen, digitaal of geprint.

P R I J Z E N
Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.

P R I V A C Y
Raamtekening.nl houdt zich aan de Wet van Persoonsregistraties. We respecteren je privacy en zal je gegevens niet verstrekken aan derden.

R E T O U R
Printables Het is niet mogelijk om je geld terug te krijgen aangezien het om digitale producten gaat, is het niet te controleren of je product gebruikt is of niet.
Andere producten Stuur me een berichtje waarom je het product wil retourneren en dan zal ik proberen je probleem op te lossen. Als dat niet lukt, kun je het natuurlijk terugsturen en krijg je je geld terug. Verzendkosten zijn dan voor je eigen rekening.

G A R A N T I E
Raamtekening.nl garandeert dat de producten in de shop van hoge kwaliteit zijn. Schade veroorzaakt door opzet of roekeloosheid zijn voor eigen verantwoording.

A F B E E L D I N G E N
De afbeeldingen zijn slechts een benadering en kunnen op elk scherm anders uitzien, dus hier kunnen geen rechten aan verleend worden.

O V E R M A C H T
Raamtekening.nl is niet aansprakelijk indien een overeenkomst niet nagekomen kan worden door overmacht.
Correctheid van adresgegevens is de verantwoordelijkheid van de klant, indien een bestelling om deze reden niet aankomt, wordt niet een nieuwe order kosteloos verzonden.

L E V E R I N G
Printables Altijd op voorraad, deze zijn direct te downloaden na betaling. Je krijgt per email een download-link.
Andere producten Verzonden binnen 2 werkdagen.