Top

Familie illustratie custom raamtekening

  • Familie illustratie custom raamtekening
  • Familie illustratie custom raamtekening
  • Familie illustratie custom raamtekening
  • Familie illustratie custom raamtekening
  • Familie illustratie custom raamtekening
FullFullFullFullFull
(5 / 17 Reviews)
10,00


Een lief familie portret raamtekening. Dit ontwerp wordt helemaal custom voor je gemaakt aan de hand een foto (per email sturen naar info@raamtekening.nl). Heb je een smal raam, geen probleem! Selecteer dan de staande layout en kies tussen losse illustraties of een toren van mensen (acrobaat).

Je krijgt binnen circa 3 werkdagen de printable opgestuurd per email, inclusief tekeninstructies. Ook ontvang je een kleine JPG, die je bijvoorbeeld als profiel foto kunt instellen op je social media. Let op! Dit is een simpele tekening en er worden alleen basis elementen (zoals lengte haar, bril, enz) nagemaakt. Huisdieren kunnen, maar worden niet ras-specifiek getekend. Wijzigingen zijn niet inbegrepen bij de prijs, tenzij het inhoudelijke elementen zijn die niet juist zijn.

Nieuwsgierig naar hoe ik ze maak? Bekijk hier een WIP filmpje.  

INFORMATIE
ontwerp ©ankepanke.nl
foto Marlene H, Anja K, Jeroen E, Desirée K, Hanna v O, Liesbeth W, Elke d B, Sascha S en Dillian L
bestand(en)
72 dpi PDF / normaal of gespiegeld
download op computer/laptop, tablet/telefoon niet mogelijk

* Let op! Afhankelijk van de grootte van familie en namen kan jouw ontwerp er iets anders uitzien dan het voorbeeld.

Dit is geen fysiek product, maar een digitaal ontwerp dat je zelf (thuis) print. Alle ontwerpen zijn alleen voor persoonlijk gebruik.


Reviews (17)
FullFullFullFullFull (5 / 17 Reviews)

M.K. (28-10-2017) FullFullFullFullFull Bedankt voor de snelle service en het meedenken!!

‎Ellen Kurver-van Noort‎ (10-10-2017) FullFullFullFullFull Bedankt voor de super leuke raamtekening voor mijzelf en de tekening die ik cadeau gaf aan mijn schoonzusje. De ontwerpen zijn leuk en en tekenen is écht heel leuk om te doen! Dus niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een heel leuk cadeau idee! Bedankt!!

Manon Klunder-Koeman‎ (10-10-2017) FullFullFullFullFull Deze super leuke raamtekening vandaag op het raam naast onze voordeur gemaakt. Super blij mee!!! 😍

Suzanne Schram Smit‎ (10-10-2017) FullFullFullFullFull Super blij mee, thanx!!

Saskia Wijlaars (01-10-2017) FullFullFullFullFull Onze familietekening is erg leuk geworden! Snel binnen!

Cindy & Jeroen (18-09-2017) FullFullFullFullFull Bedankt voor de tekening die je voor ons gemaakt hebt 😍. We zijn er super blij mee en krijgen leuke reacties 👍!

Tanja (26-08-2017) FullFullFullFullFull Super blij mee!!! Goede service

Liebeth Wolters-Mintjes (23-08-2017) FullFullFullFullFull Oei wat is het lastig! Ik heb niet zo'n vaste hand! Maar hij staat erop en wat is hij leuk!!! Super bedankt*!!!

Femke (19-08-2017) FullFullFullFullFull Wauw! Een toffe tekening, snelle levering en goede tutorial binnen een paar dagen in m'n mailbox. Het tekenen op het raam is even wennen maar goed te doen.
Echt een topproduct.

Annika Goeloe-de Brouwer‎ (18-08-2017) FullFullFullFullFull Het was een heel karwei om deze raamtekening op onze spiegel in de gang te krijgen! Maar de tijd en moeite was het zeker waard! Dank je wel Anke voor jouw snelle levering van deze custom raamtekening!

Evelien van der Linden (05-08-2017) FullFullFullFullFull Erg leuk!! Vooral de poes op t hoofd van mijn dochter vonden de kids erg grappig! Bedankt!

Hanna van Oostende (05-08-2017) FullFullFullFullFull Ik ben er super blij mee! Bedankt!

Evelien (02-08-2017) FullFullFullFullFull Top!!
Raamtekening al binnen een paar uur in m'n inbox. De stiften de volgende dag in huis!!

Ramona Klop (28-07-2017) FullFullFullFullFull Bedankt voor het snelle resultaat. En wat is het leuk geworden!!!! Het is wennen om op een raam over te trekken, maar ben er erg blij mee!

Jeroen Eeuwes (24-07-2017) FullFullFullFullFull In het weekend besteld en maandag al via de mail de tekening in huis. Super snel geregeld! Ik vind de tekening ook heel leuk, maar dat kan ook komen omdat ik daar weer een volledige bos haar heb. Dat had ik natuurlijk ook heel tactisch gefotografeerd ;)

Marcella Hop - van de Langemheen (20-07-2017) FullFullFullFullFull Ik moet nog even oefenen want ik heb geen vaste hand. Maar ik ben er erg gelukkig mee.

Maartje Dobbelstein (18-07-2017) FullFullFullFullFull Direct gedaan. Echt een gave tekening heb je gemaakt! En wat een snelle levering!

Type de code over
Stuur naar een vriend(in)
@
@
Type de code over