Top

Delft raamtekening

  • Delft raamtekening
  • Delft raamtekening
  • Delft raamtekening

Haal een beetje van Delft in huis met deze leuke 'straat' raamtekening met een paar van de bekende gebouwen: Stationsgebouw, Oude Jan, Oostpoort, straatje van Vermeer, Watertoren, Stadhuis, Nieuwe kerk & Blauwe hart en Porceleyne Fles.

Let op! Deze tekening is door de grote hoeveelheid details veel werk, dus wees geduldig en begin er aan als je de tijd voor hebt.

INFORMATIE
ontwerp ©ankepanke.nl
bestand(en) 72 dpi PDF / gespiegeld n.v.t.
download op computer/laptop, tablet/telefoon niet mogelijk

formaten ± (alle inbegrepen) 
S - 45,5 x 9,5 cm
M - 56,5 x 11,5 cm
L - 75 x 15,5 cm
XL - 110 x 22,5 cm
XXL - 195 x 40 cm

Dit is geen fysiek product, maar een digitaal ontwerp dat je zelf (thuis) print. Meteen te downloaden na afronden van de bestelling (maximaal 3 maal downloaden, maar printen zo vaak als je wilt). Alle ontwerpen zijn alleen voor persoonlijk gebruik.


Reviews (2)
FullFullFullFullEmpty (4 / 2 Reviews)

Annemarie (01-03-2017) FullFullFullFullEmpty Om de Delftse Skyline op het raam te krijgen moest ik eerst bepalen wat de juiste grootte zou zijn. Het sjabloon is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Ik had eerst bedacht om de skyline op het raam van onze voordeur aan te brengen. Hiervoor zou maat S geschikt... [ lees verder op https://bloei.info/delftse-skyline-op-je-raam ]

Tamara (01-03-2017) FullFullFullFullEmpty Het keukenraam van het atelier was nog in Valentijns stijl dus deze kon wel een make over gebruiken. Het is een vrij groot raam dus ik heb gekozen voor de XXL variant van de skyline. Dit kost je wel 11 printjes op de computer. Daarna is het een kwestie om ze aan de buitenkant van het raam op te hangen... [ lees verder op https://bloei.info/delftse-skyline-op-je-raam ]

Stuur naar een vriend(in)
@
@