Top

Wit krijtstift 4-15 mm

  • Wit krijtstift 4-15 mm
  • Wit krijtstift 4-15 mm
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
6,85
Verwacht!


Om op je raam te tekenen, heb je een krijtstift nodig! Deze markers zijn geschikt om op glas, spiegels en andere gladde, niet poreuze oppervlaktes* te tekenen. In de stift zit vloeibaar krijt op waterbasis, maakt dekkende lijnen en is makkelijk met een vochtige doek te verwijderen. Alleen geschikt voor kinderen onder begeleiding.

Tip! Wil je een kleine tekening maken en/of alleen lijnen tekenen, koop dan de dunne krijtstift of wil je liever heel gedetailleerd werken, koop dan de extra dunne krijtstift.

INFORMATIE
merk Edding | type 4090
foto Feel Good Shop Event
dikte 4-15 mm, beitel punt

(Eerste) gebruik
Schud de stift (dop er op!), daarna de punt een paar keer pompen op een test papiertje tot de inkt in de punt loopt. Tijdens het tekenen af en toe deze stappen herhalen voor een regelmatige dekking.

Raamtekeningen 
Koop je een krijtstift in combinatie met een raamtekening ontwerp, krijg je de marker per post opgestuurd en de printable per email. De raamtekening ontwerpen zijn geen fysiek product maar kun je thuis printen.

* Niet ideaal op schoolbord(verf) omdat dit te poreus is en daarom niet helemaal weg te krijgen.


Reviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

Anke Jansen (26-01-2017) FullFullFullFullFull Gisteren de bestelling binnen gekregen, krijg helemaal de kriebels! Vandaag maar eens heerlijk aan de slag om mijn ramen te pimpen 😍 de kids kunnen niet wachten..

Stuur naar een vriend(in)
@
@

Ook leuk / Combineer met