Top

Neon roze krijtstift 2-3 mm

  • Neon roze krijtstift 2-3 mm
  • Neon roze krijtstift 2-3 mm
  • Neon roze krijtstift 2-3 mm
  • Neon roze krijtstift 2-3 mm
FullFullFullFullFull
(5 / 4 Reviews)
4,00
Verwacht!


Om op je raam te tekenen, heb je een krijtstift nodig!

Deze markers zijn geschikt om op glas, spiegels en andere gladde, niet poreuze oppervlaktes* te tekenen. In de stift zit vloeibaar krijt op waterbasis, maakt dekkende lijnen en is makkelijk met een vochtige doek te verwijderen. Alleen geschikt voor kinderen onder begeleiding.

INFORMATIE
merk Edding | type 4095
foto Sophie V, Mir & Cynthia
dikte 2-3 mm, ronde punt

(Eerste) gebruik
Schud de stift (dop er op!), daarna de punt een paar keer pompen op een test papiertje tot de inkt in de punt loopt. Tijdens het tekenen af en toe deze stappen herhalen voor een regelmatige dekking.

Raamtekeningen 
Koop je een krijtstift in combinatie met een raamtekening ontwerp, krijg je de marker per post opgestuurd en de printable per email. De raamtekening ontwerpen zijn geen fysiek product maar kun je thuis printen.

* Niet ideaal op schoolbord(verf) omdat dit te poreus is en daarom niet helemaal weg te krijgen.


Reviews (4)
FullFullFullFullFull (5 / 4 Reviews)

Ingeborg Kannekens (27-05-2017) FullFullFullFullFull Zo blij met de krijtstiften! Vandaag voor het eerst een tekening op het keukenraam gezet. Zo blij mee!

Knutselrijk (04-05-2017) FullFullFullFullFull Jippie, de bestelling ontvangen! helemaal blij en zin om aan de slag te gaan :) groetjes Knutselrijk

Elvira Beugels‎ (27-04-2017) FullFullFullFullFull Vandaag mijn bestelling ontvangen!! De krijtstiften ⛤zijn aangekomen. Dankjewel voor de leuke tekening die erbij zat. De stiften meteen in gebruik genomen en mijn raamtekening af gemaakt.

Peggie Van Halteren (03-02-2017) FullFullFullFullFull Ik heb vandaag mijn krijtstiften mogen ontvangen... WoW wat was het mooi verpakt... ik had een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt voor alles 👍

Stuur naar een vriend(in)
@
@

Ook leuk / Combineer met