Top

Wit krijtstift 2-3 mm / 3 stuks OP=OP

25% Korting
  • Wit krijtstift 2-3 mm / 3 stuks OP=OP
  • Wit krijtstift 2-3 mm / 3 stuks OP=OP
FullFullFullFullFull
(5 / 5 Reviews)
€ 12,00
9,00
Verwacht!


Om op je raam te tekenen, heb je een krijtstift nodig! Deze markers zijn geschikt om op glas, spiegels en andere gladde, niet poreuze oppervlaktes* te tekenen. In de stift zit vloeibaar krijt op waterbasis, maakt dekkende lijnen en is makkelijk met een vochtige doek te verwijderen. Alleen geschikt voor kinderen onder begeleiding.

Tip! Wil je een grote tekening maken en/of moet je veel inkleuren, koop dan de dikke krijtstift of wil je liever heel gedetailleerd werken, koop dan de extra dunne krijtstift.

INFORMATIE
merk Edding | type 4095
dikte 2-3 mm, ronde punt
foto (dochter van) Marieke H

(Eerste) gebruik
Schud de stift (dop er op!), daarna de punt een paar keer pompen op een test papiertje tot de inkt in de punt loopt. Tijdens het tekenen af en toe deze stappen herhalen voor een regelmatige dekking.

Raamtekeningen 
Koop je een krijtstift in combinatie met een raamtekening ontwerp, krijg je de marker per post opgestuurd en de printable per email. De raamtekening ontwerpen zijn geen fysiek product maar kun je thuis printen.

* Niet ideaal op schoolbord(verf) omdat dit te poreus is en daarom niet helemaal weg te krijgen.


Reviews (5)
FullFullFullFullFull (5 / 5 Reviews)

Rianne Rodenburg (27-07-2017) FullFullFullFullFull Vandaag heb ik mijn stiften binnen gekregen en ik heb ze direct uitgeprobeerd! Erg blij mee. Super leuk!

Knutselrijk (04-05-2017) FullFullFullFullFull Jippie, de bestelling ontvangen! helemaal blij en zin om aan de slag te gaan :) groetjes Knutselrijk

Maaike Siersema-Floor‎ (27-04-2017) FullFullFullFullFull Joepie!!!!! Kan aan de slag!!!!! #tekenen #pasen #heberzinin

Peggie Van Halteren (03-02-2017) FullFullFullFullFull Ik heb vandaag mijn krijtstiften mogen ontvangen... WoW wat was het mooi verpakt... ik had een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt voor alles 👍

Anke Jansen (26-01-2017) FullFullFullFullFull Gisteren de bestelling binnen gekregen, krijg helemaal de kriebels! Vandaag maar eens heerlijk aan de slag om mijn ramen te pimpen 😍 de kids kunnen niet wachten..

Stuur naar een vriend(in)
@
@

Ook leuk / Combineer met