Top

Feestdagen telefoon tekenset

  • Feestdagen telefoon tekenset
  • Feestdagen telefoon tekenset
  • Feestdagen telefoon tekenset
  • Feestdagen telefoon tekenset
2,50


Een transparant telefoonhoesje vraagt er gewoon om om op getekend te worden. Geen idee wat te tekenen of vind je dat je er geen held in bent? Geen zorgen! In deze set zitten 20 tekeningen die heel makkelijk te tekenen zijn, vind hier instructies.

Tekeningen: carnaval alaaf en clown, halloween kat en spook, kerst lichtjes, merry xmas en rendier, koningsdag familie en kronen, oud + nieuw champagne en vuurwerk, pasen kip + konijn, kuiken en kuikens, sinterklaas piet, sint en pakjesboot, valentijn hartje, konijntjes en schildpad.

Let op! Wegens de grote diversiteit van versies van telefoonhoesjes is het niet mogelijk om rekening te houden met camera-openingen. Het kan dus zijn dat je een tekening iets moet verschuiven. Teken met extra dunne of gewone witte krijtstift, de kleuren gaan er niet helemaal van af door het pigment.

INFORMATIE
ontwerp ©ankepanke.nl
bestand(en) 72 dpi PDF

ontwerpen voor (alle inbegrepen) 
- Huawei P8 lite
- iPhone 5, 5S, 6, 6 plus, 6S, 7, 7 plus + SE
- Samsung Galaxy A3, A5, S5, S6, S6 edge, S7 + S7 edge

Dit is geen fysiek product, maar een digitaal ontwerp dat je zelf (thuis) print. Meteen te downloaden na afronden van de bestelling (maximaal 3 maal downloaden, maar printen zo vaak als je wilt). Alle ontwerpen zijn alleen voor persoonlijk gebruik.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend(in)
@
@