Top

Funtastics raamstiften

  • Funtastics raamstiften
  • Funtastics raamstiften
  • Funtastics raamstiften
  • Funtastics raamstiften
  • Funtastics raamstiften
  • Funtastics raamstiften
FullFullFullFullFull
(5 / 6 Reviews)
7,00
Levertijd (voor 16.00 besteld): 2-3 werkdagen


Een leuke set raamstiften in 5 schitterende kleuren, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze stiften zijn voor alle glasoppervlakken, ideaal voor kinderhanden, eenvoudig met water uitwisbaar en uitwasbaar uit meeste textielsoorten. Ook gaaf om op donker papier te tekenen! Tip: Leuk schoenkadootje!

INFORMATIE
merk Edding | type 16
dikte 10 mm, ronde punt
foto Melissa M, Wendy d B, Marieke N, Ellen P en Fenna C

Raamtekeningen 
Koop je een krijtstift in combinatie met een raamtekening ontwerp, krijg je de marker per post opgestuurd en de printable per email. De raamtekening ontwerpen zijn geen fysiek product maar kun je thuis printen.


Reviews (6)
FullFullFullFullFull (5 / 6 Reviews)

Janne v E (11-12-2017) FullFullFullFullFull Hier ook altijd een succes. Elk thema weer wat anders.

Karin B (11-12-2017) FullFullFullFullFull Inderdaad een groot succes.. onze kinderen op de BSO, vinden ze ook geweldig!

Melissa M (10-12-2017) FullFullFullFullFull Echt een aanrader! Al zoveel plezier van!

Melissa M (14-11-2017) FullFullFullFullFull Echt een aanrader!! Mijn dochter gaat straks ook weer aan de slag, want dan kan de Sint goed zien waar haar kamertje is

Melissa M (04-09-2017) FullFullFullFullFull Het afgelopen jaar flink wat raamtekeningen zelf gemaakt en steeds kreeg ik te horen, mammmmmmm ik wil ook!!
Dat leek me niet zo handig... tot dat ik de Funtastics mocht uitproberen.

Op de dag precies 5 jaar oud begon mijn kunstenares met de stiften die we mochten testen van Anke, raamtekening.nl. We begonnen op 2 plaatjes die super leuk als mini schilderijtjes kan ophangen. Ze tekende uitbundig over haar verjaardag, de slingers en de cadeaus.
Maar toen... "mammmmmmm nu ook voor het echt, op mijn eigen raam hoor!" De glinstering in haar ogen toen ik zei dat het mocht, super!

En daar tekende ze dan een prachtige "vakantie bij de bergen zwemmen" Tekening. Al met al een flinke aanrader voor kleine kunstenaars vanaf de kleuterleeftijd. Wij zijn fan 💖

Susan van Lieshout (02-07-2017) FullFullFullFullFull De raamstiften zijn helemaal geweldig! Ook mijn zoontje van 3 kan hier mee uit de voeten; heeft al een mooie tekenplaat gevuld met zijn krabbels!

Type de code over
Stuur naar een vriend(in)
@
@
Type de code over

Ook leuk / Combineer met