Top

Grachtenpandjes raamtekening

  • Grachtenpandjes raamtekening
  • Grachtenpandjes raamtekening
  • Grachtenpandjes raamtekening
  • Grachtenpandjes raamtekening
  • Grachtenpandjes raamtekening

Typisch Hollands grachtenpandjes straat raamtekening, staat leuk op elk raam (of kast)! Is de raamtekening voor de feestdagen? Er zit gratis een Sintje, Amerigo en Pietje + Kerstman en Rendier inbegrepen bij de download, om op het dak erbij te tekenen. 

Let op! Deze tekening is door de grote hoeveelheid details veel werk, dus wees geduldig en begin er aan als je de tijd voor hebt.

INFORMATIE
ontwerp ©ankepanke.nl
foto
Alice d V, Anne Franscesca B ('s dochter), Thirza P en XNanneX
bestand(en)
72 dpi PDF / gespiegeld n.v.t.
download op computer/laptop, tablet/telefoon niet mogelijk

formaten ± (alle inbegrepen) 
S - 28 x 11,5 cm
M - 48 x 19 cm
L - 66 x 26,5 cm
XL - 85 x 34 cm
XXL - 98 x 39 cm

Dit is geen fysiek product, maar een digitaal ontwerp dat je zelf (thuis) print. Meteen te downloaden na afronden van de bestelling (maximaal 3 maal downloaden, maar printen zo vaak als je wilt). Alle ontwerpen zijn alleen voor persoonlijk gebruik.
Dit ontwerp is ook te versturen als (verhuis)kaart, ga naar Kaartje2go (aanpasbare tekst en achtergrondkleur).

Reviews (2)
FullFullFullFullFull (4.5 / 2 Reviews)

Guillaumine (21-11-2017) FullFullFullFullEmpty Het is leuk, "simpel" na enige oefening.. leuke prijs waardoor je denkt; doe mij meer!! Meer! Meer ontwerpen. Ik pen mn ramen vol! ;). Ik vind het super leuk om te zien en om te doe en de kinderen vinden het ook leuk, nou: win/win.

Alice de Vries (29-11-2016) FullFullFullFullFull Met veel plezier en na enige oefening heb ik een raamtekening gemaakt van de Amsterdamse huisjes. Ik ben er trots op en geniet er elke dag van. Ik denk dat dit het begin is... zal zeker vaker een tekening bij jou bestellen.

Stuur naar een vriend(in)
@
@

Ook leuk / Combineer met