Top

Nieuwsbrief 05.2017

Mei
en elke vogel legt zijn ei. Mijn tuin zit vol met koolmezen, musjes en af en toe een duif. Ik zit momenteel met de tuindeur open want het is heerlijk weer! Gelukkig vind ik mijn werk ontzettend leuk, anders zou het zonde zijn dat ik deze tijd besteed achter de computer ;)

Waar wil ik jullie allemaal wat over vertellen?
• Flavourites Feest
• Shop 'gesloten' tussen 18-23 mei
• Nieuw product: tekenplaten
• Moederdag (freebie)


Flavourites Feest 
Dit jaar bestaat Flavourites 10 jaar en naast het gebruikelijk Flavourites Live in November is er 20 + 21 mei het Flavourites Feest. Daar zal ik een stand delen met Hipgemaakt waar je live kunt komen shoppen. Denk aan 20 verschillende kleuren krijtstiften, raamtekeningen testen op vintage deuren en tekenplaten. Lees er hier meer over.Wegens de voorbereidingen, mijn afwezigheid en het werk erna is de shop 'gesloten' tussen 18 en 23 mei. Tussen aanhalingstekens omdat je natuurlijk gewoon raamtekeningen kunt blijven bestellen en ik zo vaak mogelijk probeer emails te beantwoorden. Maar de fysieke producten zoals de krijtstiften zijn tijdelijk niet verkrijgbaar.


Tekenplaat 
Ik zat eind vorig jaar al met idee te spelen, maar het was even gepuzzel om het te realiseren. Maar nu is het zover, ze zijn er. Ik vind ze zelf erg gaaf geworden en hoop dat jullie ze net zo leuk vinden! Er zijn 2 tekenplaten-sets verkrijgbaar. Een om neer te zetten met een houten blokje en een om op te hangen met klemmetjes. Ze lanceren op het Flavourites Feest en daarna zullen ze in de shop verkrijgbaar zijn. Wil je weten wanneer ze er zijn? Dan kun je je email invullen en krijg je een berichtje zodra ze online staan.


Moederdag
Ik heb de allerliefste en leukste moeder van de hele wereld! Tenminste.. dat vind ik :) Ze is net zo creatief als ik en ik kan haar altijd bellen om gewoon te kletsen of als ik een luisterend oor nodig heb. Allebei mijn zussen zijn inmiddels ook al enkele jaren moeders en ik heb bergen respect voor hen. Het geduld, de onvoorwaardelijke liefde en hun kracht. Als tante zijnde wil ik tegen alle moeders zeggen: WAUW, jullie zijn geweldig!

Hierdoor geïnspireerd ontwierp ik deze freebie raamtekening. Je kunt 'm hier gratis downloaden in het Nederlands of Engels.Nu ga ik weer snel verder met de nog vele voorbereidingen die ik nog moet doen voor de beurs. Alvast een fijn weekend!
Groetjes, Anke