Top

Deel je foto

De raamtekening ontwerpen zijn gemaakt om getekend te worden! Daarom is het zo gaaf om jullie foto's op social media tegen te komen. Naast dat het geweldig is om te zien hoe goed ze gelukt zijn, kan ik ze ook goed gebruiken ter promotie: mensen laten zien hoe leuk het is.

Om jullie een extra reden te geven om jullie foto's te delen, wordt er vanaf nu elke maand 1 foto willekeurig uitgekozen en de maker ontvangt een gratis raamtekening naar keuze!H O E    D O E    J E    M E E ?
Plaats op één van de social media je foto van de raamtekening en tag raamtekening, dit kan in de vorm van daadwerkelijk in de foto taggen of in een comment/tweet. Je kunt alle accounts vinden op 'raamtekening': Instagram of Facebook. Zit je niet online? Dan kun je ook gewoon de foto per email sturen naar info@raamtekening.nl

I N F O R M A T I E
• Foto's worden op social media en op de website ter promotie gedeeld met credit (bijv: foto door Tirza H.)
• Je mag meerdere keren meedoen. Als je verschillende ontwerpen hebt gekocht mag je van elk een foto sturen. Het is niet toegestaan om meerdere maanden met dezelfde foto mee te doen.
• Foto's hoeven niet per se met een camera gemaakt te worden, telefoon foto's zijn ook prima! Het liefst wel kleur.
• Alhoewel ik eigen creaties waardeer moeten de foto's zijn van raamtekening ontwerpen van de shop.
• De winnaar wordt op social media bekend gemaakt waar om je email adres wordt gevraagd. Heb je deelgenomen via email, dan krijg je een berichtje toegestuurd. Je mag dan één raamtekening uitkiezen waarvan je de printable toegestuurd krijgt per email. Dit mogen alle kant-en-klare ontwerpen zijn van de shop.