Top

RTTD I boek

20% Korting
  • RTTD I boek
  • RTTD I boek
  • RTTD I boek
  • RTTD I boek
  • RTTD I boek
FullFullFullFullFull
(5 / 3 Reviews)
€ 7,50
6,00
Levertijd (voor 16.00 besteld): 1 week


Random Things to Draw is een website (er is ook NL versie) waar ik 2 keer per week stapsgewijze tekeninstructies plaats. Wegens de grote hoeveelheid positieve reacties op Facebook en Instagram besloot ik een boek ervan te maken. Natuurlijk andere tekeningen dan al online staat, maar met dezelfde insteek: in 3 tot 9 stappen om leuke dingen te tekenen.

In dit boekje staan meer dan 100 doodles om te tekenen. Van ballonnen tot waslijn, bolletje wol tot zeevruchten, huizen tot verjaardagstaart en ga zo maar door. Leuk om te tekenen op een regenachtige woensdagmiddag, een raamtekening te maken, in je agenda/bulletjournal of een brief te versieren.

INFORMATIE
ontwerp ©ankepanke.nl
foto
Annegreet W, Amarens vd M en Linda
formaat
 20 x 20 cm
boekje 80 pagina's / met nietjes gebonden

Let op! Dit boek is alleen voor persoonlijk gebruik.


Reviews (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 Reviews)

Petra de Boer (21-06-2017) FullFullFullFullFull Ik heb de twee boekjes ontvangen; super leuk en handig!! Hier hou ik van!!! Dit kan ik heel goed gebruiken in de klas; zowel voor mijn leerlingen als voor mijzelf.

Dank je wel voor de snelle en nette afwikkeling.

Annegreet Wildeboer (08-05-2017) FullFullFullFullFull Wat is dit ontzettend leuk! En ik kan niet eens tekenen.

Annegreet Wildeboer (05-05-2017) FullFullFullFullFull Bedankt voor dit geweldige boek! Mijn nichtje mag graag samen met mij tekenen en nu kunnen we gewoon tekenen alsof we de beste zijn... Kan niet wachten om samen te gaan tekenen!

Stuur naar een vriend(in)
@
@

Ook leuk / Combineer met