Top

Tekenplaat set - Kerstmis

Nieuw
  • Tekenplaat set - Kerstmis
  • Tekenplaat set - Kerstmis
  • Tekenplaat set - Kerstmis
  • Tekenplaat set - Kerstmis
12,50
Levertijd (voor 16.00 besteld): 2-3 werkdagen


Kun je niet op je ramen tekenen of staan ze al vol? Deze platen met blokje/klemmetjes kun je overal in je huis neerzetten/ophangen en, iedere keer wanneer je er zin in hebt, iets anders op tekenen. 

Heb je al een tekenplaat? Dan kun je hier de printable-sets shoppen.

Inbegrepen in deze set zijn 11 Kerstige printables* die precies op de tekenplaat (19 x 27 cm) passen. Wil je liever zelf iets tekenen? Gebruik dan de template, deze leg je onder de tekenplaat als je gaat tekenen zodat je creatie niet achter het blokje/klemmetjes verdwijnt. En als je ze nog niet in huis hebt, koop dan meteen het set krijtstiften erbij die heel fijn zijn om mee te tekenen op de plaat.

Let op! De tekenplaat en eventuele krijtstiften worden per post verstuurd, de templates zijn printables, dus ontvang je als download per email.

INFORMATIE
plaat 19 x 27 cm / plexiglas
blok
 1 plaat: 4 mm + 7,5 x 4 x 2 cm vurenhout blokje / handgemaakt in Letland 
klem 2 platen: 2 mm p.s. + 19 mm klemmetjes / 4 stuks  (2 zwart, 2 brons)
krijtstiften van Uni Chalk / 0,9-1,3 mm / wit, neon geel en zwart
foto Joanne v E
printables 72 dpi PDF / normaal + gespiegeld / download op computer/laptop, tablet/telefoon niet mogelijk / ©ankepanke.nl

* De ingegrepen printables zijn geen fysiek producten, maar een digitale ontwerpen dat je zelf (thuis) print. Meteen te downloaden na afronden van de bestelling (maximaal 3 maal downloaden, maar printen zo vaak als je wilt). Alle ontwerpen zijn alleen voor persoonlijk gebruik.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend(in)
@
@