Top

Wit krijtstift set

  • Wit krijtstift set
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
13,50
Levertijd (voor 16.00 besteld): 2-3 werkdagen


Een fijn starters-set en speciaal voor tekeningen met verschillende details een krijtstift-set bestaande uit alle witte krijtstift diktes: 0,9-1,3 mm, 2-3 mm en 4-15 mm.

Deze markers zijn geschikt om op glas, spiegels en andere gladde, niet poreuze oppervlaktes* te tekenen. In de stift zit vloeibaar krijt op waterbasis, maakt dekkende lijnen en is makkelijk met een vochtige doek te verwijderen. Alleen geschikt voor kinderen onder begeleiding.

INFORMATIE
dun
merk Uni Chalk
dikte 0,9-1,3 mm, ronde punt

middel + dik
merk Chalkola 
dikte 2-3 mm, ronde punt / 4-15 mm, beitel punt

(Eerste) gebruik
Schud de stift (dop er op!), daarna de punt een paar keer pompen op een test papiertje tot de inkt in de punt loopt. Tijdens het tekenen af en toe deze stappen herhalen voor een regelmatige dekking.

Raamtekeningen 
Koop je een krijtstift in combinatie met een raamtekening ontwerp, krijg je de marker per post opgestuurd en de printable per email. De raamtekening ontwerpen zijn geen fysiek product maar kun je thuis printen.

* Niet ideaal op schoolbord(verf) omdat dit te poreus is en daarom niet helemaal weg te krijgen.


Reviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

Elvira Beugels‎ (27-04-2017) FullFullFullFullFull Vandaag mijn bestelling ontvangen!! De krijtstiften ⛤zijn aangekomen. Dankjewel voor de leuke tekening die erbij zat. De stiften meteen in gebruik genomen en mijn raamtekening af gemaakt.

Stuur naar een vriend(in)
@
@