Top

Witte lakmarker 2-4 mm

  • Witte lakmarker 2-4 mm
  • Witte lakmarker 2-4 mm
4,25
Verwacht!


Beslaat je raam, zijn er grijpgrage vingers/nieuwsgierige neusjes in de buurt of mag de tekening wat langer blijven zitten? Dan kun je je ontwerp beter tekenen met een lakmarker. Dit is na het drogen water-, wrijf-, licht- en hittebestendig. Ook fijn: het is geurvrije pigmentinkt. De marker is niet voedselveilig.

Wil je liever kleiner tekenen? Deze stift is ook verkrijgbaar in 1-2 mm dikte.

Deze markers zijn geschikt om op glas, spiegels en andere gladde, niet poreuze oppervlaktes* te tekenen. En als je de tekening beu bent kun je het makkelijk verwijderen met terpentine verdund met water 1 op 2 (bijv. 1 beker terpentine + 2 bekers water). Niet geschikt voor kinderen. LET OP! DIT IS GEEN KRIJTSTIFT

INFORMATIE
merk Edding | type 750
dikte 2-4 mm, ronde punt

(Eerste) gebruik
Schud de stift (dop er op!), daarna de punt een paar keer pompen op een test papiertje tot de inkt in de punt loopt. Tijdens het tekenen af en toe deze stappen herhalen voor een regelmatige dekking.

Raamtekeningen 
Koop je een stift in combinatie met een raamtekening ontwerp, krijg je de marker per post opgestuurd en de printable per email. De raamtekening ontwerpen zijn geen fysiek product maar kun je thuis printen.

* Niet ideaal op schoolbord(verf) omdat dit te poreus is en daarom niet helemaal weg te krijgen.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend(in)
@
@

Ook leuk / Combineer met