Top

zakelijk

Raamtekening werkt ook met en voor ondernemers. Er zijn zelfs ontwerpen verkrijgbaar speciaal voor jullie gemaakt en/of geschikt voor bedrijf doeleindes (scroll naar beneden). Met persoonlijk gebruik wordt bedoelt dat het niet de bedoeling is dat je de ontwerpen verkoopt (digitaal of geprint). Maar sommig zakelijk gebruik is wel toegestaan.

Denk aan ontwerpen op het raam van je winkel, bedrijf of eetgelegenheid tekenen of bij fotografie projecten, zoals bijv. de styling van producten. Bij deze vorm van gebruik wordt naamsvermelding erg gewaardeerd. Twijfel je of jouw idee/toepassing hieronder valt? Email me en dan even om te controleren. 

Maar wacht, er kan meer!

LOGO RAAMTEKENING
Je kunt je logo laten omzetten naar een raamtekening printable zodat je deze op je raam van studio, werkkamer of winkel kunt tekenen. Dit kost €20,00 en je ontvangt PDF's van je ontwerp en teken-instructies.

     
Voorbeeld: Sien en Co + Mum2b

OP MAAT GEMAAKTE RAAMTEKENING

Heb je iets te vieren of wil je rond de feestdagen bijzondere versiering? Het is ook mogelijk om een volledig op maat gemaakte raamtekening te laten ontwerpen. Dit kost €25,00-150,00 en je ontvangt PDF's van je ontwerp en teken-instructies. Het is ook mogelijk om de tekening op locatie te laten tekenen (dan komen er wel reis- en materiaalkosten bij).

PROMO PRINTABLE / FLYER

Om je onderneming, winkel of blog te promoten. Leuk rond de feestdagen of gewoon zomaar. Het kan in de vorm van een printable die je digitaal aanbied, of als flyer gemaakt worden.

De prijs is €20,00 voor printables en €45,00 voor een flyer. We kijken samen welk ontwerp bij je (doel) past. Je ontvangt PDF's, standaard of als deze gedrukt moeten worden, drukklare bestanden die je zo naar de drukker kunt sturen.


Voorbeeld: KEK kamperen